Logo klein

Welkom bij Massagepraktijk Breathe

Over Praktijk Breathe

Een goede therapeutische massage kan helpen bij het herstellen van het natuurlijke evenwicht in het lichaam en de geest.

Wie ben ik?

Mijn naam is Kim en ik ben trotse eigenaar van Massagepraktijk Breathe. Naast mijn massagepraktijk werk ik met plezier bij Hotel Janssen, waar ook mijn praktijk gevestigd is. In mijn vrije tijd houd ik van wandelen, leuke dingen doen met mijn twee kinderen en de slappe lach krijgen met mijn familie en vrienden.

Welke opleiding heb ik gevolgd?

In 2021 heb ik een driedaagse cursus gevolgd voor het geven van ontspanningsmassages vanuit Kersten Opleidingen in Maastricht. Al snel kwam ik erachter dat ik het heerlijk vind om ontspanning te geven, daarom wilde ik mezelf hierin verder ontwikkelen.

Aansluitend heb ik dan ook de opleiding “therapeutische massages” gevolgd bij Kersten Opleidingen. Want hoe mooi het ook is om ontspanning te bieden, het geeft nog meer voldoening om iemands klachten te verlichten of er zelfs vanaf te helpen.

Hoe behandel ik?

Bij Massagepraktijk Breathe staat ‘balans’ centraal. Als het lichaam in balans is, is het klachtenvrij. Bij een verstoorde balans kan het lichaam klachten geven. Maar balans houdt ook in dat een therapeutische behandeling een goede verdeling heeft van de juiste prikkel aan het lichaam en welverdiende rust.


In de therapeutische behandelingen geef ik daarom een prikkel aan het lichaam, waardoor het even goed in de war wordt gegooid. Daarna voorziet de behandeling op rust en ontspanning. Dit zorgt ervoor dat het lichaam kan herstellen en een betere balans kan vinden.

Het uitgangspunt is: “Je goed voelen door te voelen.”

boek nu je massage

Maak een afspraak en geniet