Logo klein

Welkom bij Massagepraktijk Breathe

Waar heb jij behoefte aan?

Een therapeutische massage kan niet alleen fysieke klachten verlichten, maar ook emotionele spanning en stress verminderen.

Therapeutische rugmassage

Bij deze behandeling kijken we samen naar jouw klachten. Aan de hand van cupping, bindweefselmassage, drukpunten en andere massagetechnieken verlicht ik je klachten.

60 minuten 69 euro
90 minuten 99 euro

Chinese hoofd, nek en schoudermassage

Tijdens de Chinese hoofd, nek en schouder massage gaat de volledige aandacht uit naar het gebied vanaf je schouders tot en met je kruin. Dit is een pittige massage waarbij de meridianen en acupunten worden gestimuleerd en de energie weer vrij kan stromen.

60 minuten 69 euro

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een zachte en rustige massage over het gehele lichaam. Door het kneden en de strijkbewegingen ontspannen spieren, lichaam en geest en worden gifstoffen afgevoerd.

Door stress kunnen verschillende klachten ontstaan zoals: (chronische) pijn, stijve en pijnlijke spieren, rugpijn, nek en schouderklachten, hoofdpijn en zelfs migraine. Regelmatig een ontspanningsmassage plannen voor jezelf, helpt stress te verminderen.

60 minuten 69 euro
90 minuten 99 euro

Hotstone massage

Bij een hotstone massage maak ik gebruik van een heerlijk geurende massageolie in combinatie met warme basaltstenen.

De warme stenen helpen de spieren van het lichaam extra te ontspannen. Daarnaast heeft de warmte een helend effect omdat het lichaamseigen processen stimuleert die afvalstoffen afvoeren. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dicht bij het spierweefsel komen. Het zelfherstellende vermogen van het lichaam wordt hierdoor gestimuleerd.

Kenmerken van een hotstonemassage;
· Helpt spierspanning en pijn te verlichten
· Bevordert slaap
· Draagt bij aan stressvermindering

Kenmerken van een kruidenstempelmassage:
· Ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking
· Stressvermindering

60 minuten 69 euro
90 minuten 99 euro

"

Bij de massage durfde ik mij volledig te ontspannen. Na de massage was ik zo ontspannen, dat er emoties loskwamen. Alsof er blokkades waren weg gehaald. De producten die Kim gebruikt zijn zeer vriendelijk voor de huid. Ik heb een zeer gevoelige huid en ben allergisch voor bijna alles... maar na deze behandeling was mijn huid volledig kalm.

Wie wil jij verrassen?

Cadeaubon bestellen

Vind je het leuk om een vriend, vriendin, collega, familielid, je man of je vrouw eens verrassen met een heerlijke massage als cadeau? De waarde van de cadeaubon mag jezelf bepalen.

Het is mogelijk de cadeaubon naar je huisadres te laten sturen.

Je kunt de cadeaubon online bestellen door het invullen van het formulier, of vraag ernaar in de praktijk.

boek nu je massage

Maak een afspraak en geniet